top of page
  • Obrázek autoraIveta Hýblová

Vítací rituál - oslava lásky, přítomný okamžik, pozornost a vděk


Jakmile partner za sebou zavře dveře při odchodu do práce🪚, okamžitě se začnu těšit na jeho příchod. Z toho důvodu miluji náš rituál, když se jeden z nás vrátí z jakékoliv cesty domů🏰.


Přijít za partnerem z místnosti, ve které jsem byla, mi přijde jako projev cti, respektu, zájmu a radosti, že už je doma🥰. Pomohu mu s věcmi a bundou🧰🧥. Poté ho dlouze obejmu, políbím a zeptám se, jaký měl den. Bystře naslouchám, protože mě to opravdu zajímá. Jde vidět, že i druhému se ulevuje, když může posdílet, co všechno se mu na cestách dělo 🫠a čeho dnes dosáhl!💪🏻❤️


Svět 🌏 v tu chvíli neexistuje, člověk ho nevnímá. Vnímá jen to, co se právě teď a tady děje.


Také je krásné sledovat vývoj a změnu vnitřního stavu, když partner přijde🫀. Z těšení se je najednou radost, že už je doma, a uvnitř člověka se rozhostí krásný (jiný) klid🧘🏻‍♀️, motýlci🦋 a ticho, které vyplní druhá strana místo našich dosavadních vnitřních hlasů👤. A hlavně nejčastěji vnímám vděčnost, kterou pociťuji, za to, že mám koho vítat a že daná, mnou vítaná osoba, je tak cenná, krásná, uctivá a moji lásku mi opětuje😊.


Krásný denní rituál. Krásné naplňující maličkosti.🌻🌞🌸🌺


Děkuji za lásku a že i já jsem pak stejným způsobem doma vítaná. Býti doma vítán, to je sen mnoha mužů, žen či dětí na světě. A to nemluvíme jen o tom pocitu, ale i o procesu. To je blaženost, vysoký, hluboký pocit.


Děkuji, že to mohu tvořit a pak zažívat ❤️přeji všem krásný a zajímavý pátek.

18 zobrazení

Commentaires


bottom of page