top of page
  • Obrázek autoraIveta Hýblová

Jeden tip, který se ti v seberozvoji celoživotně vyplatí a může ti moc ulevit



Pozor na srdíčko, co ti říká. Neztrať na té cestě rozvoje to, co už máš třeba i teď (to nejdůležitější). Občas stačí neztratit to vnímání upřímnosti, vděčnost a člověčinu. Mnoha lidem totiž nedochází jedna důležitost.

To, jaká jsi teď, může být pro někoho ta nejvíce možná milovaná verze, i když ty sama spíš vnímáš, kolik toho máš ještě před sebou ke zpracování. Jako by ta cesta nikdy neměla konce (naštěstí má, ale jak se to vezme...). Jak to myslím? Řešíš třeba, jak se lépe naučit vydělávat peníze, jak zhubnout a jak se naučit lépe vařit. Ale někdo tě může moc milovat přesně takovou, jaká jsi právě teď a i s těmi výzvami. Že je řešíš. Že se snažíš. Protože to, že zrovna tohle jsou tvoje výzvy, tě může činit zajímavou, neskutečně přitažlivou a postupně neobyčejně silnou. Tvoje cesta a tvůj přístup. Prostě ty a všechno, co k tobě patří teď.

Mnoho lidí se upíná jen na výsledek, ale opakovaně zapomíná na to, že milionáři páchají sebevraždy a že vzhledově dokonalé ženy zůstávají bez mužů. Tak v čem to teda tkví, chápeš?

Nejhlubší uvědomění. To, jak to je, je opravdu mnohem víc pořádku, než jsme schopni si denně připustit a uvědomit. Druhý nemá méně, nebo více, má něco jiného s jinou hodnotou a vlastně si nemáme co závidět. On je nemocný, ale bohatý. Ona je milovaná, ale chudá. On má zdraví i peníze, ale nemá věrnou partnerku. On má přátele, skvělé rodiče i partnerku, ale nikdy nemůže mít děti...

Přej a bude ti přáno. A mnohem víc se uvolni a uzemni. Negativní emoce jsou také v pořádku, jen jsou nepříjemné (samozřejmě pozor na míru). Zažíváme je všichni - a jedna ze strategií mnoha lidí je, vyhnout se jim. Jak to asi může skončit? Jak může skončit to, snažit se vyhnout něčemu, co k životu patří? Vrať se do rovin vděčnosti a do toho nejobyčejnějšího života. Občas je tou nejvíce duchovní, seberozvojovou a naplňující věcí, jakou kdy můžeš udělat, pomáhat s milovaným a milujícím partnerem dělat kurník přátelům.


  1. Dá se výrobou kurníku zhubnout? Dá.

  2. Dá se díky výrobě kurníků naučit vydělávat více peněz? Dá.

  3. Dá se díky kurníku lépe naučit vařit? Dá, jelikož tě to tak baví, tak ho řešíš tak efektivně, že jsi to nezažila :-) a ta přirozená motivace! Dá, dá, dá!


Díky za tohle vše! Za tento splněný cíl i za tuto cestu. Za toho bohatství. Za toto vše! Láska, víra, naděje, mozoly, přátelství, život, vzduch, bolesti svalů, šlach a kloubů, slunce, spálení, krása, dřevo, piliny až kdesi, milující atmosféra... <3

38 zobrazení
  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube

© 2024 Iveta Hýblová

bottom of page