top of page
  • Obrázek autoraIveta Hýblová

Dny s Panem Vlastimilem Skřivanem💎💖💘💝💞💓❤️‍🔥


Od té doby, co se známe, jsem se hodně změnila. Ne k něčemu, co by ke mně nepatřilo, ale zkrátka ve mně vyrostlo něco nového, o čem jsem úplně moc nevěděla - něco velkého, ukrytého hluboko. Absolutně mimo můj komfort.

(Btw miluju naše spontánní kávový rituály).


Pamatuji si, že jsem si přála, aby přišly nové, plné dny. Posun. Kreativita. Nadšení, vzrušení. Dobrodružství. Podnikání. Abych s partnerem mohla trávit hodně času a pořád to nenabíralo oboustranně pocitů všednosti, nudy, nechuti a vyhoření plamene. Aby to zkrátka mělo totál grády. (A zatím se to plně plní!)


A tak mi Bůh seslal Vlastimila. Jednoho z absolutně nejvíce kreativních lidí, které jsem kdy zažila. Vizionář, nejpoctivější řemeslník (damn, ta kombinace!🫠), čistý a věrný srdce. Je to taková kombinace, že já, která se sytí obdivováním krás, trávím hodiny tím, že ho vnímám, nasávám, poslouchám a moje extáze nebere konců.


Z terapie a od přirozenosti jsem zvyklá vnímat svůj vnitřní kompas, jeho polohy a případná upozornění. S Vlastimilem cítím, že do svojí cesty přirozeně i cíleně zasívá krásu, hloubku, vyšší smysl, odvahu daleko za hranicemi, srdce, radost, plné využití potenciálu a ostré hranice jak sviňa. Můj kompas takovou energetickou kombinaci, jakou naživo cítím, příliš nezná, i když už spolu jsme nějaký rok a i když dělám něco dost podobného - a přesto je stále občas udiven, ale právě pozitivně. Nedá se to popsat, musí se to cítit. A má to i svoje náročný stránky, ale to je právě ono. To je ten celek k přijetí!


Jsou lidé, které si myslím, že dokážu za sekundu zanalyzovat a do nějaké míry pochopit (ne poznat a předurčovat je bez poznání). U Vlastimila chápu jen obecné principy. Dokázala bych to vše zanalyzovat, ale jen minimálně předvídat a sledovat, kam se jeho cesty budou ubírat. A přitom je to zřejmě tak jasné. Toto jsem nikdy nezažila. A přitom cítím největší důvěru, co jsem kdy cítila. Zřejmě proto, že máme velmi pevnou půdu - společné základní hodnoty a cíle. Jsme velmi specificky kompatibilní. Ne jednoduše, ale dost propracovaně, pevně, funkčně a s vyšším posláním. Cítím.


Pokud nás někdy potkáte v centru na kávě, buď se řežeme smíchy z nějaké kraviny, kterou jsme právě s našima mozkama vymysleli, plácli a nebo jak vypadám jak pod vlivem fialek, protože jen zamilovaně nasávám jeho vnitřní a vnější krásu a originalitu. Užívám si to.


Je mi nesmírnou ctí, že jsem takového muže mohla potkat, protože vím, že si svou společnost přirozeně přísně vybírá. Být v jeho kruzích je pro mě jako pro ženu velkou poctou a radostí. Na sítích je minimálně, protože ví, co v realitě chce, co mu dává smysl - a to mě dostává do kolen ještě víc 🫠


I jen na chvíli zažít to, být s mužem takových pevných hodnot - to je pro mě největší pocta, nasycení, zážitek a extáze - klidu, lásky, nadšení, bezpečí, obdivu, vděčnosti.


Bože, díky! Přání se mi splnilo ❤️

8 zobrazení

Comments


bottom of page