top of page
  • Obrázek autoraIveta Hýblová

Jeden vybraný ženský předsudek o hledání partnera

Dnes něco z praxe, ze života a od srdce - s cílem pomoct, uvědomit a ulevit. A dnes výjimečně i krátce (to jsem ani nevěděla, že umím).


Mnoho žen, které ke mně přišly řešit vztah, řešilo: ,,Ivet, ale kdo by mě chtěl? Vždyť já nechodím moc do společnosti, občas se jdu projít s pejskem, čtu knihy. Dělám účetní. Vždyť nejsem ničím zajímavá. Jak bych si mohla najít partnera?"


Uvědom si, na co se zaměřuješ. Na muže, pro které ženy jako ty nejsou ničím přitažlivé. Proč si neuvědomíš, kolik mužů na světě touží po ženě, která je klidná, rozumně pracovitá, není divoká, má to doma ráda, umí se zabavit a prostě jen žije život? Pro někoho obyčejný a prostý život, pro někoho velmi svobodný a jemný.


"No, takhle jsem nad tím nikdy nepřemýšlela. Ale já vlastně taky nechci žádného divočáka. A takový hodný nenáročný pracovitější chytřejší klíďas by se mi moc líbil. Bylo by to vlastně moc hezké. Já vlastně nejsem nezajímavá. Jsem jen jiná. Ale to jsme všichni, že? Já jsem při tom projíždějí sociálních sítí začala mít pocit, že ten můj život není dost. On je vlastně ale moc krásný, klidný, vděčný a to je přitažlivé, že?"


Pro muže, který toto má rád, určitě může být.


"Aha, tak zatím ahoj, jdu si ho užívat. A nějak věřím, že s touto energií se ke mně moc rád nějaký skvělý muž přidá."


To ti věřím!😍


Kéž se ženy vždy ubrání tomu přívalu pocitů, že být účetní a číst knihy, nestačí k tomu, potkat fajn muže.

27 zobrazení

コメント


bottom of page